9 d’octubre del 2009

cava Privat

Cava Privat pertany als cellers Alta Alella. És un projecte familiar amb un celler muntat amb les més modernes tecnologies i un important parc de bótes de roure francès. L'any 2001 van elaborar els seus primers vins, fruit d'un treball ben fet, basat en el mim a les seves vinyes i l'aplicació de les noves pràctiques enològiques. Tot això per oferir uns vins "oberts a la transparència", a la transparència del terrer, dels seus ceps i de la seva passió.

El cava Privat Laietà Brut Reserva és un dels preferits dels nostres clients….. Les vendes parlen per si soles…

LAIETÀ Brut Nature Reserva
Varietats de raïm: Chardonnay
Criança mínima 24 mesos
Tipus de sòl argilós pedregós
Altitud 400m
Pluviometria 700 litres/any

ELABORACIÓ
Ampolla especial per tal d'accentuar el factor diferencial, representat per un cupatge molt internacional amb estructura, aroma i sabor molt més marcat, aconseguint així un cava untuós, sec i persistent. Estricte seguiment del mètode tradicional d'elaboració, amb un mínim de criança de 24 mesos.

Nota de tast: Color Groc palla amb ribets daurats. Nas: Molt agradable. Herbes fresques, fruites blanques i cítrics. Boca: Vins, notes de polpa de fruita, bona acidesa. • Temperatura de servei òptima: entre 5 º C i 9 º C

El cava Privat Laietà Brut Reserva el tenim també en format de 50cl. És una de les poques vegades que la DO ha autoritzat la comercialització en aquest format, ja que per sota dels 75 cl., la que s'utilitza és l'ampolla tipus “benjamin” de 37 cl.

L'ampolla va dins d’un sobre de paper molt elegant i el format és ideal per dues persones. Ens queden poques unitats i les venem a 9,99 € . Una bona ocasió per gaudir d’aquest excel·lent cava "a duo".

Visiteu: http://www.altaalella.com/

l’Orangette recolza el consum responsable i moderat de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu, recomanem la següent lectura : http://www.efrd.org/

Visita la pàgina principal del Blog