2 de novembre del 2009

Terrer i Nus del Terrer - Vi de Vila-seca

No fa gaires dies vàrem rebre una trucada a la botiga. A l’altra banda del telèfon una veu masculina ens diu :

- Hola, em dic Joan Morell i soc un pagès de Vila-Seca. M’han dit que us porti el nostre vi perquè el tasteu. -

Dit i fet. Al cap d’un parell de dies vàrem tastar el vi. En aquesta ocasió ens va acompanyar el Batu, per si calía una opinió més crítica que la nostra. El vam trobar boníssim… !!! Però per si fos cas que tinguéssim el dia “tonto”, en el moment que passava pel carrer en Joan Urgellés el vam fer entrar per tastar el vi. Quin vi més bo.. !!! va ser textualment el que va dir…. En resum : tothom va coincidir… Una perla conreada prop del mar, amb les vinyes arrelant entre la roca plena de fòssils marins.I així va començar una història que ens ha dut ja a vendre unes quantes caixes d’uns vins de Vila-Seca. Uns vins que, a partir d’ara, haurem de definir com de « Terroir », vins de finca i d’autor, per mèrits propis.

No ens estranya gens que la Guía Peñín els hagi donat 90 i 92 punts. Es nota que el Sr. Peñín i companyía tenen bon gust...No us volem avorrir amb notes de tast o notes tècniques. Si voleu saber alguna cosa relativa a l’elaboració, us recomano que visiteu http://terrer.net/ Es una bona pàgina Web, farcida d’informació important i curiosa, i que reflecteix les ganes del celler de fer la feina ben feta.

Finalment només ens queda convidar-vos al tast del proper dissabte 7 de Novembre. Val la pena que passeu.l’Orangette recolza el consum responsable i moderat de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu, recomanem la següent lectura : http://www.efrd.org/