15 de gener del 2011

Aparadors hivern 2011

En la primera CTA (cessió temporal d'aparadors) del 2011 tenim dos convidats molt diferents. Al carrer Aleus l'hem dedicat a Pragma, agència de comunicació i publicitat de llarga tradició i reconeguda professionalitat.
En aquest cas, l'Arcadi Vilella ens ha muntat els aparadors de la vessant editorial de Pragma, potser menys coneguda pel gran públic, tot i haver editat nombrosos llibres de diverses temàtiques i estils. Tenim un recull de peces editades que va des dels llibres de gran format que parlen de la tradició local en vins i licors fins a llibres de cuina d'autors reusencs com la Mariona Quadrada i, fins i tot, l'últim èxit editorial titulat “Xecs! Els dadàs de Reus”
Recomano que doneu un cop d’ull a la pàgina de la editorial, on trobareu moltes referències, totes força interessant, engrescadores i d’autors molt vinculats a Reus.



Els aparadors del carrer Aleus, han quedat perfectes. Podríem dir que la Núria Subietas s’ha lluït i ens ha regalat un parell de petites obres d’art que venen directament del seu talleret de confecció. Unes imatges valen més que qualsevol descripció que us puguem fer. Avisem que son molt millors vistos al natural que a les fotos.

I per finalitzat el recorregut pel carrer Aleus, hem aprofitat que en Joan Urgellès s’ha fet una foto amb un dels nostres davantals (qui millor que un bon “Chef” per donar una opinió qualificada) per deixar uns quants dies més l’aparador dels davantals i els draps de cuina DOQ Priorat.