29 de febrer de 2012

Tast Celler Balmaprat - Dempeus 2008

Dempeus...., i després genuflexió. Així és com definim el vi del Josep Ma. del Aguila i de la Mayte Pellicer. Una vi que surt d'una micro-vinificació del raïm de mitja hectàrea de vinya conreada allà a dalt, als cims de Porrera. Un cupatge on la carinyena de més de cent anys i la garnatxa prenen protagonisme al cabernet, al merlot i al syrah.

Una producció total de 1.600 ampolles. Un vi que, després de passar 18 mesos en barrica de roure francès i 6 mesos més al celler "fent ampolla", tot just acaba de sortir al mercat. I per acabar-ho d'adobar, la relació qualitat-preu és magnífica.

Bé doncs, el passat dijous 23 de febrer vam tenir l'ocasió de poder-lo tastar i fer petar la xerrada amb la Mayte i el Josep Ma. Malalts que som de filmar-ho tot, us deixem el vídeo. Cal dir que ens vam quedar sense bateria a mig tast, per tant, demanem disculpes als que vàreu venir però no sortiu al vídeo.