De la unió del productor de
la cervesa artesana Birrart, Josep Borrell, amb dos enòlegs Toni Sànchez i Santi Torrella (Pedretes) que treballen a
cellers del Priorat, i amb dos artistes visuals també establerts al Priorat,
la Carol van Waart i en Xavi Vaqué, ha sorgit
la cervesa Garnatxa Beer, envellida en barrica i elaborada amb most de
garnatxa.
De manera tècnica diríem que és un cervesa elaborada amb una barreja concreta de maltes seleccionades amb unes característiques aromàtiques particulars i que, afegint most de raïm de garnatxa de vinyes velles de coster de pissarra del Priorat, els ha permès obtenir un producte de d'alta qualitat.
Aquesta cervesa, a més, ha
estat criada en barriques noves de roure francès, seguint fidelment els
criteris de criança i elaboració de vins de qualitat.
Van fer la presentació oficial a la Fira del Vi de Falset, fa 3 setmanes. Divendres 1 de Juny, els tindrem a l'Orangette.