7 de novembre del 2013

aparadors de novembre

Ja vam donar alguna pista fa un parell de setmanes amb els "Making Off". Amb aquesta entrada al nostre bloc, desvetllarem el secret per als que encara no heu passat per davant de la botiga.

Al carrer Aleus, tenim un aparador-endevinalla força difícil, cal dir-ho.

Si us diem que "per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi", aixó ja té una altra pinta, no? Doncs heu encertat: es l'aparador del vi novell 2013 del Celler El Masroig  Com ja és gairebé tradició, enguany tornen a treure el vi novell, i nosaltres el tornarem a tenir a disposició dels nostres clients, a més de tenir previst un tast del que ja us avisarem amb la suficient antelació.

Tal com ho ells ho expliquen a la web  vinovell.cat, "El Vi Novell és una manera més de celebrar un altre esdeveniment relacionat amb la nostra cultura del vi. Durant molt temps, la matança del porc havia estat una manera de donar la benvinguda al fred, de proveir el rebost d'aliments per a l'hivern; també una excusa per espinjolar la bóta. La festa es regava amb els raigs del primer vi que, tot i no estar acabat, era cridat a l'escenari de la celebració per ser-ne un dels protagonistes destacats. Aquesta celebració donà nom a dites populars com ara “Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi”.

Aprofitem l'ocasió per dir-vos que la presentació oficial  del Vi Novell és el  proper diumenge 17 de novembre a El Masroig. A més hi ha una sèrie d'actes previstos que fan molt recomanable anar-hi a passar una estoneta. Us deixem un cartell que us ho explica amb més detall.

Per altra banda, al carrer d'En Vilar tenim el bonic aparador de la Cèlia Navarro de Fetamb ple d'algunes coses que podeu veure al seu taller del carrer Amargura, 11. 
Val la pena que doneu un cop d'ull al seu blog  www.fetamb.blogspot.com o que entreu al seu compte de facebook