13 de gener del 2014

Sobreviure a Fukushima o les bondats del BiB

Avui estem especialment orgullosos d'aquesta entrada al nostre blog. D'una banda, perquè estem parlant d'art;  d'altra banda perquè l'artista és amiga nostra i la peça està feta amb un material íntimament lligat amb el vi .

Cal afegir que, encara que no sigui aquesta l'excusa per publicar al nostre blog, aquesta obra ha guanyat el Primer Premi de la Biennal d'Art Contemporani ExPortArt - ImPortArt 2013. La peça estarà exposada a partir del 21 de gener al hall de l'Autoritat Portuària de Tarragona SAC, al Passeig de l' Escullera.

L'artista en qüestió és la Núria Fernández Estopà i l'obra es titula Sobreviure a Fukushima. La peça està realitzada amb més de noranta envasos de BiB, tots ells amb dos sardines (una per cara) pintades a mà, i tot el conjunt penjat del sostre creant un espai interdimensional que permet circular tant per l'exterior o per l'interior ..

En aquest vídeo podeu veure el procès de muntatge, i l'obra un llesta per exposar.


Nosaltres ja fa temps que prediquem les bondats de l'envàs BiB per poder gaudir quotidianament del vi en immillorables condicions . En aquest vídeo podeu veure un tast de fa un parell d'anys en el que alguns dels productors de vi que envasen en aquest format ens expliquen les seves nombroses avantatges .

La nostra calorosa felicitació a Núria Fernández . Si voleu seguir la seva obra, podeu fer-ho des del seu bloc personal : http://elgranpacte.blogspot.com.es/

Salut , art i bon vi ..!!