23 d’octubre del 2014

BioGarden - Llunes del vi per al mòbil

Bio Garden és un calendari i una guia biodinàmica que mostra els millors dies per dur a terme diferents activitats de jardineria, o per saber quan obrir una determinada ampolla de vi, o quan plantar patates, o fins i tot quan  tallar la gespa o els cabells per alentir o accelerar el seu creixement.
El format de pantalla és molt senzill i no hi ha dubtes que valguin: els dies es divideixen en Gira-sol, Full, Rave i Raïm que equivalen a dies Flor, dies Fulla, dies Arrel i dies Fruita. La mateixa aplicació dóna informació detallada (en anglès) del significat de cada símbol. A més dóna informació diària de les fases de la lluna.
A nosaltres que no plantem patates, no cuidem jardins i que gairebé no ens queden cabells, ens interessa perquè és un fantàstic calendari de les llunes del vi. I, per cert, és gratuït. 

I com que, de fet, la ciència avança més ràpid que el nostre bloc, en comptes de publicar el calendari a la nostra web, aquí us deixem els enllaços pels qui teniu sistema operatiu iOs o pels d'Android.