30 de maig del 2008

CastellRoig - El Cava de Terrer favorit de R. Parker

CASTELLROIG PRODUEIX VINS I CAVES DE TERRER: TOTA UNA FILOSOFIA DE VIDA

Els vins de Castellroig són els primers de la DO Penedès que surten al mercat sota la denominació “Vins de Terrer. Els vins de Terrer, són els vins que responen a un paisatge on es considera de manera preponderant el binomi Sòl-Varietat de raïm com a factor de qualitat.

Únics i diferencials, neixen de la selecció de terrers de la Finca Sabaté i Coca, treballats i vinificats per separat. Un treball que és reconegut a través dels continus premis que els seus productes estan obtenint al llarg dels últims anys.

Parlant de premis, segons el número 188 de febrer 2010 de la revista “Wine Advocate” publicada pel crític Robert Parker, el cava Castellroig Reserva Familiar Josep Coca és el cava que ha obtingut la major puntuació del rànquing d’escumosos espanyols amb una puntuació de 93 punts.

A aquest mèrit li hem d’afegir les dues següents posicions en el rànquing de caves: la segona posició correspon al cava Castellroig Reserva Familiar, amb 92 punts, i la tercera, al cava Castellroig Gran Reserva amb 91 punts.

CAVA BRUT NATURE RESERVA

Varietats: Macabeo, Parellada, Xarel•lo

Cava de bombolla molt fina degut a la llarga Criança. Aroma molt fi, notes de fruita madura, i notes de pastisseria. És fresc, molt sec, equilibrat i elegant, fruitat i amb bona presència.

Maridatge: apte per a totes les ocasions. Té cos per acompanyar els plats forts i salsa, tant peixos com carns, així com tot tipus d'arrossos.

CAVA BRUT NATURE GRAN RESERVA

Varietats: Parellada, Xarel • lo

Cava de bombolla molt fina degut a la seva llarga criança. Aroma peculiar i molt complex, desenvolupa aromes secundaris densos i variats. En boca fresc, molt sec, equilibrat, elegant i fruita.


Maridatge: apte per a totes les ocasions. Té cos i personalitat per acompanyar plats forts i salses. Especialment carn.

CAVA BRUT NATURE RESERVA FAMILIAR

Cava de Terrer de Sabaté i coca. Considerat un dels millors caves del mon…

Cava de bombolla molt fina degut a la criança. Aroma peculiar i molt complex, desenvolupa aromes secundaris densos i variats En boca, el sabor és ampli, estructurat i voluminós, amb un toc lleuger de notes torrades.

Maridatge: apte per a totes les ocasions. Té cos per acompanyar plats forts i salses.
Visiteu: CastellRoig