2 de juny del 2008

Xocolata Dolfin

Doncs ha passat el que ens passa sempre…. Els vam tastat i no hem pogut evitar tenir-los a la botiga. Es tracte d’una casa belga de xocolata amb un nom ben original: Dolfin

A la casa Dolfin, el cacau és una passió. Els seus mestres xocolaters fan les barreges més inesperades, inventen harmonies subtils i recerquen els ingredients més fins entre el millor que ofereix la naturalesa. Les cobertures de xocolata belga són fabricades segons receptes exclusives, constants en qualitat i en gust : Dolfin proposa igualment una vasta gamma d'amargor de xocolata que va del 32% de cacau per a les xocolates amb llet fins al 88% per al més amarg.

Contenint menys sucre, menys matèria grassa i més cacau que les preparacions tradicionals, les seves xocolates concentren les qualitats nutricionals i terapèutiques de la xocolata

A Dolfin, fan del respecte pel medi ambient una de les seves prioritats. Els ingredients que utilitzen només provenen de fonts ètiques i respectuoses amb el medi. Dolfin també participa activament en la reducció d'emissions de CO2 invertint en projectes destinats a reduir l'ús de tecnologies basades en els combustibles fòssils.

Ja tenim la col·lecció de 8 rajoles de 30 gr. Saveurs Du Monde, que destaca per la seva varietat de sabors exòtics. Entre d’altres sabors destaquen:

Milk Hot Masala From India
El masala és una barreja que desperta tots els sentits. Encís de l'Índia. És una explosió gormanda a la xocolata.

Lait thé vert Konacha du Japon
Viure l'harmonia és una tradició al Japó. Més enllà del nerviosisme de les ciutats, hi ha aquesta recerca d'equilibri, aquest gust per la naturalesa i pel bonic...
Lait thé vert & Jasmin du Maroc
El gessamí es fa voluptuós dins la xocolata. El té verd li dona el punt fresc i gormand.

Noir baies roses du Brasil
El sabor del pebre rosa ens mostra el caràcter del Brasil, el gust per la desmesura, i els contrasts extrems. Un sabor que omple l'espai a cada queixalada de xocolata.

Noir Lavande de Haute-Provence
Un gust intens de xocolata en mig de l’olor dels camps de lavanda. És una bafarada d'aire fresc al sol i a la natura, que envolta el paladar.
També tenim uns “kits” de 24 napolitanes de sabors molt originals i variats, i ben aviat tindrem les rajoles de 70 gr. (encara les estem triant ....... i tastant..)


Si voleu saber-ne mes http://www.dolfin.be/

¡Visita la pàgina principal del Blog!