18 de març del 2009

Primera CTA - Venus La Universal

Aquest mes de Març ens sentim molt satisfets dels aparadors de l'Orangette. Per una banda hem posat fil a l'agulla desenvolupant el concepte de Cessió Temporal d'Aparadors (CTA) entre establiments comercials. Per altra banda, gaudim d'aparadors molt treballats i artístics gràcies a la col·laboració d'uns viticultors del Priorat de renom mundial. Però anem per parts: primer els aparadors del carrer Aleus:

Encetem la primera Cessió Temporal d'Aparadors (CTA) amb una botiga que ens agrada molt: Côté Sud. Us podem assegurar que aquesta botiga val la pena. Hi han objectes de decoració i objectes pràctics amb regust antic i provençal. Objectes molt originals estil "vintage" per regalar o per incorporar a la decoració de la llar. Segur que trobeu alguna cosa que us agradarà.Recomanem fermament entrar-hi i donar un cop d’ull sense tenir pressa. Sònia, la seva propietària, us atendrà amb alegria i amabilitat. En aquesta fotografia la veiem en plena feina de muntatge de l'aparador. Côté Sud es troba on acaba el carrer de la Mar i comença el carrer Sant Pere Apòstol, baixant cap al Raval Robuster, al costat de la creperia l'Esquitx i davant del pub El Call.

La segona CTA pertany als òptics Montaña-Estradé. Son una botiga prou coneguda i consolidada a Reus. Estan al carrer Jesús nº 13, i ens han fet un aparador amb la nova col·lecció d’ulleres de sol de la marca Oakley.La veritat es que les ulleres son molt “guapes” i, tot i que només fa 2 dies que les tenim, ja han entrat dues persones a preguntar: una ens ha demanat el preu de les ulleres i una altra el preu del Jaguar. N’hi ha d’altres que se les han quedat mirant una bona estona. Aquí podem veure al Joan Antón Montaña després d’haver finalitzat la posada en escena del seu aparador. Als aparadors del carrer d’en Vilar tenim una magnífica composició que gira al voltant d’unes vinyes, uns vins i uns viticultors de referència. Es tracta dels cellers Mas Martinet i Venus la Universal. Hem de dir que la Sara Pérez i el René Barbier han deixat el llistó molt alt.

El primer aparador està dedicat al Clos Martinet i al Martinet Bru, dos vins del celler Mas Martinet, elaborats per en Josep Lluís Pérez, la seva esposa i la Sara Pérez. D’aquest celler en parlarem més endavant, però només dir-vos que en Josep Lluís Pérez és una de les referències obligades quan es volen conèixer els protagonistes de l’extraordinària evolució dels vins del Priorat en els últims vint anys.

A la part central trobem una composició referida al nou vi Gratallops Partida Bellvisos. Podem veure un coster amb la seva superfície pedregosa i en comptes d’una vinya plantada, surt directament una ampolla d’aquest vi creació de la Sara Pérez i el René Barbier.

Finalment, podem veure una composició artística del prou conegut Venus, el vi de referència del celler Venus la Universal, propietat de la Sara i el René.

Realment, crida molt l’atenció aquest conjunt de tres aparadors. Nosaltres només podem agrair la deferència que la Sara i en René han tingut al implicar-se personalment en el disseny, confecció i la posterior instal•lació a la nostra botiga. En aquesta última fotografia veiem a la Sara el René i la petita Gaia donant els últims retocs als aparadors. Visita la pàgina principal del Blog