18 de maig del 2009

El Rebost de l'empordanet - Manel Esteban Pagès

Dissabte 23 de Maig, vàrem tastar les originals creacions d’en Manel Esteban Pagès de “El Rebost de l’Empordanet”

Tastests de:
· Llàgrimes de Mango - per al foie
· Llàgrimes de Violetes - per a formatges curats tipus blau o tupí
· Llàgrimes de Taronja amb Cafè - per a l’esmorzar o per a la truita de patates
· Melmelada de Pebrot Escalivat amb Vermut i Herbes de Provença - per a untar una torrada amb anxoves. També per al tataki i el tartar
· Melmelada de Ceba amb Panses i Garnatxa de l’Empordà - per al salmó fumat i el foie mi-cuit
· Melmelada de Tomàquet amb Alfàbrega - per als formatges frescos i el peix al forn. Tot i que és una melmelada tradicional, és molt diferent a la resta de melmelades de tomàquet que es troben en el mercat.També es va presentar com a novetat:

· LLÀGRIMES DE MALVASIA AMB OR DE 23 KTS
· MELMELADA D’ALBERGÍNIA AMB PORTO I NYORA
Algunes fotografies del tast:





Més informació http://www.rebostempordanet.com/

Visita la pàgina principal del Blog