26 de juny del 2010

Easy Mojito - la cocteleria a casa

El dia que va passar per l’Orangette a presentar-nos els seus productes, en Jaume d’Easy Mojito ja ens ho va dir: “us agradarà …, segur ..” I vaja si ens va agradar.. i molt …!!!


Aquesta empresa de Sant Vicenç de Montalt (Barcelona) produeix a petita escala uns preparats de Mojito blanc, Mojito negre i de Caipirinha que no tenen res a veure amb els que existeixen al mercat de gran consum i dels que no volem dir la marca per no molestar a ningú…
En Jaume ens va prometre un tast i el tindrem a l’Orangette les tardes dels propers dijous i divendres 1 i 2 de Juliol… Si passeu per la botiga, tindreu l’oportunitat de parlar amb ell i de tastar les seves 3 creacions.

EASY MOJITO ORIGINAL (rom blanc) & EASY MOJITO GOLD (Rom negre)

Van començar al 2006 fent proves i més proves i al final la van encertar. El Mojito amb rom blanc els va sortir rodó. Després va venir el Mojito amb rom negre. Dos mojitos diferents però ambdós amb l'avantatge de tan sols haver de preparar el got amb gel pilée, remoure i servir. Així de senzill.
Cap altre mojito embotellat manté les propietats de la menta i el sabor natural de la llima com l’Easy Mojito i el seus ingredients son el rom, la llimona, el sucre i la menta fresca.

EASY CAIPIRINHA.

Va ser el pas lògic després de l’èxit dels mojitos. Aquesta Caipirinha està feta amb un combinat de cachaça, llima, llimona i sucre, amb una graduació de 17 º.

Igual que els Mojitos, és tan senzill de preparar com agafar un got amb gel, remoure i servir!

Els tres preparat són molt secs…. Això afavoreix tots els gustos, ja que si us agrada una mica més dolç, només cal afegir un polsim de sucre. Per contra, si us agrada sec, tal com surt de l’ampolla és perfecte…!!!

I ja ho sabeu: a l’Orangette recomanem el consum responsable i moderat de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu, suggerim la següent lectura http://www.efrd.org/

Visiteu: http://www.easymojito.com/