15 de juliol de 2010

Coses que van entrant ...

..... i que no sabem quan sortiran .....

La nova creació de Compass Box. Una ampolla de concentrat de sabors i aromes d'espècies.

Les dues criatures de Cellers Sant Rafel DO Montsant. Alguns restaurant de Nova York també els tenen.

Un "clin d'oeil" als nostres veïns del nord. Sauternes pels Foies, formatges tous i patés i un Chablis de Louis Latour per beure sense presses i amb bona companyia.

En Joan Asens i Cia. (Orto Vins) han tornat a fer de les seves. Molt recomanables els dos.
Un màgnum de Privat molt ben acompanyat ....

Cerveses naturals fetes a casa nostra. Espelta, negra, Malta i Rossa, amb un got de regalet ...

Directes des de Barberà de la Conca fins l'Orangette... Un blanc molt sec, glicèric i untuós en boca, i un cupatge de Merlot amb Trepat que ens va impressionar ... i això que no som gaire amics dels merlots fets a casa nostra ...
Ras i curt: ens traiem el barret i fem una discreta genuflexió davant d'un dels millors monovarietals de Garnatxa que hem tastat mai. Així de clar i català ....

I recordeu que a l’Orangette recomanem el consum responsable i moderat de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu, us encoratgem a fer la següent lectura http://www.efrd.org/