24 de juliol del 2010

Aparadors d'estiu .... platja & petjada ecològica ...

Tot i que ens ha costat més del compte, ha valgut la pena. Aquest estiu lluirem uns aparadors ben originals….

Comencem pels del carrer Vilar. En primer lloc tenim una CTA d’una botiga molt interessant: es tracta de Paradís Farm, del carrer Carnisseries Velles. Salut i bellesa al vostre abast amb l’assessorament de Magda, la seva jove i simpàtica propietària.

Després segueix un aparador del Celler Carlania, de Barberà de la Conca. Podeu trobar informació d’aquest petit però eixerit i ecològic Celler, i dels magnífics vins que fan a http://www.carlania.com/

L’últim aparador del carrer Vilar, tocant al carrer Aleus és ben estival ... Patchworkmania, del carrer Llovera, 43-45, 1º pis, ens ha plantat una platja amb dues senyores amb vestit de bany i tot ... Com que saben que no tanquem per vacances estivals, al menys ens distraurem .... Us recomanem que passeu a veure’l en directe, ja que en fotografia perd molt ....

I al carrer Aleus hi ha un super-aparador ... amb un missatge que ja tindrem temps de desenvolupar més endavant. De moment penseu en el concepte de la Petjada Ecològica que suporta una ampolla de vi per causa de la distribució i/o logística. Ben aviat en parlarem al nostre blog però de moment sapigueu que, malgrat tot, hi ha gent que fa les coses bé.

Una d’aquestes persones és el Jaume Balaguer, de Directe del Celler. La filosofia d’en Jaume respecte al tractament del vi i la seva distribució encaixa perfectament amb la classe de vi que volem vendre i la nostra preocupació creixent per la Petjada Ecològica de les ampolles.

En Jaume Balaguer ha triat anar pel dret, i dedicar-se a donar a conèixer i vendre els productes de Cellers que, a més de fer excel•lents vins de molt petita producció, es preocupen del que passa amb el seu vi un cop ha sortit del Celler i de les condicions en les que arribarà a la taula del consumidor.

De moment, els missatge dels cartells ja parlen sols .... Si voleu conèixer millor al Jaume, visiteu el seu blog.