17 d’agost del 2010

Nit dels Vins de Torroja del Priorat

Us passem informació d’una molt bona proposta per anar a passar la nit al Priorat aquest proper dissabte 21 d’Agost.

3a NIT DELS VINS DE TORROJA DEL PRIORAT

Torroja del Priorat organitza dissabte 21 d’agost la tercera edició de la Nit dels Vins. Es preveu que una dotzena de productors locals hi participin amb la mostra dels seus vins durant l’acte principal d’aquesta festa popular, que consisteix en una trobada nocturna a les piscines municipals.

Enguany s’ha previst un acte específic per professionals dels mitjans de comunicació i del món del vi, consistent en un recorregut en vehicles 4x4 per diversos escenaris de gran valor paisatgístic del terme de Torroja, amb un tast informal posterior de vins locals.

Els acompanyants dels professionals interessats a participar en aquesta activitat podran passar la tarda a les piscines municipals del poble.

Programa de la 3a Nit dels Vins de Torroja
Lloc: Piscines Municipals de Torroja

- 22 h. Catering de benvinguda i inici del Tast-degustació de vins dels Cellers i elaboradors de Torroja, amb música en directe.
- 23.30 h. Concurs de tastadors “Gran Repte 2010”: tres categories de premis.
- 0.15 h. Proclamació dels guanyadors i lliurament dels premis

Preu del Tiquet de Tast de la Nit dels Vins 8€ - Preu addicional per participar al Concurs Tastadors 4€ - Entre els assistents es sortejarà un lot de vins de Torroja del Priorat
Premis:

PRIMER CLASSIFICAT I MILLOR TASTADOR: Diploma acreditatiu. Una ampolla de cadascun dels Vins encertats. Una ampolla del Vi de Torroja participant que triï el guanyador. Una nit d’allotjament per a dues persones a l'Hotel L'Abadia del Priorat. Un decantador (viniteca Mayol). Un passi nominatiu per al guanyador per la Piscina de Torroja per la pròxima temporada. Un esmorzar per a dues persones al Cafè-Bar de Torroja del Priorat “Cal Ganxo”.
SEGON CLASSIFICAT. Diploma acreditatiu.. Una ampolla de cadascun dels vins encertats.. Una nit d'allojament per a dues persones a Cal Compte, allotjament rural.. Un decantador de vi (Viniteca Mayol).. Un passi nominatiu per al guanyador per la Piscina de Torroja per la pròxima temporada.

TERCER CLASSIFICAT. Diploma acreditatiu.. Una ampolla de cadascun dels vins encertats.. Una samarreta de Vins de Torroja del Priorat.. Un decantador (Viniteca Mayol).. Un passi nominatiu per al guanyador per la Piscina de Torroja per la pròxima temporada.Els premis donats per l'hotel “L'Abadia” i l'allotjament rural “Cal Compte” s'hauran d'utilitzar abans del 30 de desembre de 2010.

La Nit dels Vins és organitzada per l’Ajuntament de Torroja i té el suport del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat.

Més Informació: 977 839 217 / 626 287 673