"La Universal"Sara Pérez i René Barbier son els fundadors i propietàris del celler "La Universal". Fa uns anys que van escollir uns terrenys que pertanyen a la DO Montsant, tot i que les seves primeres experiències com a viticultors els vinculen a la DO Priorat i al cellers Mas Martinet i Clos Mogador propietat dels seus pares, en Josep Lluís Pérez i en René Barbier senior, figures reconegudes aquí i arreu del mon per la seva tasca com a vinicultors i el seus treballs com a impulsors de la DO Priorat
La Universal té un compromís des del moment de la seva creació: el respecte al medi ambient actuant amb una viticultura equilibrada, sense pesticides ni herbicides. Un compromís amb la recuperació dels sòls i un tracte respectuós al raïm i el vi, que és l'autèntica expressió final del projecte.


D.O. Montsant
Varietats: Syrah y Carinyena
Criança: Envellit durant 18 mesos en botes de roure francès.
Edat de les vinyes: 10-70 anys
Tipus de sol: Pissarra, argila i matèria calcària
Altitud: 350-400 m per sobre el nivell del mar
Rendiment Mitjana dels: 20 hl / ha
Primer any de producció: 1999
Notes: Tota la vinya està conreada orgànicament.


DO Montsant
Varietat: Garnatxa, Merlot, Cabernet Sauvignon
Altitut: 350-400 m snm
Exposició: l'est i sud-est
Rendiment: 32 hl / ha
Fermentació Mètode: Després de la selecció a mà, es produeix la fermentació en bótes de 500 L obert a 29-32 º C, fusta i formigó tancs cisterna. La maceració dura uns 7.-15. dies.
Criança: Envellit durant 18 mesos en botes de roure francès.
Primer any de producció: 2001

Partida Bellvisos
Partida Bellvisos és l'última creació d'en René Barbier. El seu pare va arribar al Priorat fa una vintena d’anys i és el propietari del celler Clos Mogador. Juntament amb en Josep Lluís Pérez, Carles Pastrana i Dafne Glorian formen part de la primera generació de viticultors que han aconseguit que la DO Priorat sigui referència mundial en el mon del vi.
Les vinyes de Carinyena i Garnatxa Peluda d’on surt el Partida Bellvisos tenen una seixantena d’anys, molt poca producció i han estat lliures de malalties. Creixen en un terreny molt inclinat i s’han de treballar amb una mula. Tot i que van estar abandonades durant una trentena d’anys el fet de que no hagin patit malalties permet que siguin conreades orgànicament. Es fan servir llevats autòctons per la fermentació i es deixa en criança amb botes de fusta de 300 litres durant uns 18 mesos. Un cop embotellat, el vi reposa durant un parell d’anys al celler, per tal que es pugui arrodonir i expressar tot el seu potencial.
Productor: Sara i René Viticultors S.L.
DO Priorat
Varietat: Carinyena, Garnatxa Peluda
Vinya: Partida Bellvisos de Gratallops
Edat de les vinyes: + de 60 anys
Terreny: amb fortes pendent de licorella (pissarra)
Altitud: 400 metres
Exposició: Nord
Rendiment Mitjana: 5 hl / ha
Mètode de fermentació: maceració durant 32 dies, a 27/31 º C,
Envelliment: 18 mesos en bótes de roure francès
Producció: 1.000 ampolles aprox.
Vinicultor: René Barbier.



DO Priorat
Varietat: Carinyena, Garnatxa Peluda
Vinya: Partida Bellvisos de Gratallops
Edat de les vinyes: + de 60 anys
Terreny: amb fortes pendent de licorella (pissarra)
Altitud: 400 metres
Exposició: Nord
Rendiment Mitjana: 5 hl / ha
Mètode de fermentació: maceració durant 32 dies, a 27/31 º C,
Envelliment: 18 mesos en bótes de roure francès
Producció: 1.000 ampolles aprox.
Vinicultor: René Barbier.
