6 d’abril del 2011

Exposició pel Congrés Internacional Pere Anguera

Amb motiu del Congrés Internacional Pere Anguera, que se celebrarà a Reus i Tarragona els dies 13, 14 i 15 d'abril, recomanem les següents activitats que es faran al Centre de Lectura:

Divendres 8 d'abril, a les 20h., a la Sala Fortuny, inauguració de l'exposició Pensión Bahía. Un recull de dibuixos i peces artístiques que l'artista Salvador Juanpere va realitzar per a Pere Anguera.

Dilluns 11 d'abril, a les 20h., a la Sala Hortensi Güell, representació de l’obra de teatre de Pere Anguera Pluja de clemàstecs, una producció de la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Dimarts 12 d'abril, a les 20h., a la Sala d'actes, "Presència periodística de Pere Anguera”, lectura d'articles d'opinió de Pere Anguera a càrrec del col•lectiu En Veu Alta. Presentació de la periodista Natàlia Borbonès (diari El Punt). Una selecció d’articles recollits en els llibres Escrits d’urgència (1991), Retalls de diari (1995), Carnet escèptic (2003), Històries de Reus (2004), Exercicis literaris (2004), Cròniques de corresponsal (2005), Agenda pública (2006), Complements circumstancials (2009).

Dijous 14 d'abril, a les 20 h., a la Sala d'actes, presentació del documental sobre Pere Anguera produït per Acid Factory amb la participació de Canal Reus TV, Reus Digital i la col•laboració del Punt. Un document elaborat amb la participació de més de trenta estudiosos i persones properes a Pere Anguera Nolla. Guió de Natàlia Borbonès.