13 de juliol del 2017

NOUS DESTIL.LATS A L'ORANGETTE

  WHISKYS NORTHLAND I AURORA DE WOLFBURN DISTILLERY


  Arribats des de la població de Thurso, a la punta mes al nord d'Escòcia i gràcies a la refundació al 2013 d'aquesta detil.lería abandonada ara fa 150 anys, ja tenim aquí la primera anyada dels Whiskys Northland i Aurora de Wolfburn Distillery





    
 Wolfburn Aurora:  aquest bell whisky sherried està elaborat a partir d'un esperit establert en una combinació de bótes de roure americà i espanyol de Sherry Oloroso. Beneficiat d'una fermentació prolongada i de la seva destil·lació lenta i suau, al final del procés de maduració, es barregen els barrils per crear un glop excepcionalment suau i perfectament equilibrat.


  Wolfburn Northland: els seus sabors suaus i càlids provenen de la manera sense presses en el que es fa l'esperit, i la maduració, que es produeix en bótes de roure americà. Embarcat i embotellat en el lloc, Northland representa el primer capítol de la història de Wolfburn.
  Al nas trobareu fruites i aromes de maltes, amb només un toc de torba. En boca es presenten sabors dolços i plens que embolcallen el paladar per deixar un sabor agradable i lleu de fum.