16 de maig del 2017

L'Orangette en Ruta: Visita a la destil.lería Lehmann, Tortosa

L'ORANGETTE EN RUTA: VISITA A BODEGUES I DESTIL.LERÍES LEHMANN, TORTOSA


  Empresa tradicional fundada a l'any 1870, ja a la cinquena generació, Destil.leríes Lehmann produeixen una gran gamma de destil.lats, des de els tradicionals destil.lats d'anís i d'herbes dels seus inicis, als moderns licors, cremes i absentes, tot passant pels i ponches i soleres de brandy d'alta qualitat incorporades als anys setanta del segle passat. Estant ara en un procés d'expansió i modernització prou important.


  De la ma d'Emilio Lehmann pare i Emilio Lehmann fill, als que agrïm la seva amabilitat envers nosaltres, hem visitat les instal.lacions, on ens ha cridat poderosament l'atenció l'antíc alambí de llenya i la sala de barriques centenàries.



  Finalment hem pogut fruïr de un tast de gran part dels productes pe ells elaborats eleborats, dels que podríem destacar la finura dels orujos i licors d'herbes, la originalitat de les diferents cremes (arrós, carxofa, arrós a la xocolata) i la solidesa dels brandys i del ron, sense deixar de banda la sorpresiva elegància de les absentes.

  En resum, una fructífera visita que de ben segur repetirem quan, d'aquí no molt temps, podrem gaudir de les noves instal.lacions adjuntes a les actuals i que ara mateix tenen en una fase ja molt avançada.

  Aprofitem aquest espai per agraïr-los les atencions rebudes durant aquesta fantàstica jornada.

Podeu conéixer mes d'aquesta destil.lería a http://lehmann.es/ca