El dijous 27 i divendres 28 de maig, ens ha visitat en Manel Pagès del Rebost de l'Empordanet per presentar les últimes novetats d'enguany. Aquí podeu veure el Manel en plena acció de tast.
Rebost de l'Empordanet a l'Orangette - Maig 2010 from l'Orangette de Reus on Vimeo.
També penjem algunes fotos i una petita descripció de les melmelades que tastarem.
Melmelada de pebrot verd amb Xerès dolç i Mostassa de Dijon
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4TLM_BM4FayLZXs_RVzqOGMm3ksosEWiv6EUxd20aq9V1PV4d6PZohRVlAUHKVBhS7E5oNXXaVYwtWMrfZFPbu0-J1xWggzkpa-mTL9cPNoHfjTHFj9fstZf-t80zFjveMnTUdq4RtXc/s400/Pebrot+verd+amb+Xer%C3%A8s+dol%C3%A7+l%27Orangette.jpg)
El gust una mica suau del pebrot verd es veu reforçat amb la mostassa de Dijon i acaba de fer-se rodó en boca gràcies al dolçor del Xerès Dolç.
Una melmelada exquisida per acompanyar amb gambes, eriçons de mar i amanides que continguin algues. Queda molt bé amb aquest plats de gust salat que ens recorden al mar.
GO! X-TREME (Llimona amb clau d'olor)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG0gkQRZ-SNEunAI0JvBhHayn01XocVWNYaHASD4fOueSbkrUeYswkie9aLfLxd_rXN8YZp73lUa8IgNCBCeve_d-xF2iXGRgKxPdj_TN7cYJwMxjKrh1yW0sdSz8ENB3KpjIW7Jfo9aM/s400/Go!!+X-treme++l%27Orangette.jpg)
El nom de X-Treme ve per la seva Ph de 1.45, per als més amants de l'àcid.
Melmelada Extra de Pinya & Coco
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgUQQqcTbX8aCERSmOM5c6k00oesKhj295qb346x7PfZoBmBKuG5N50hbZXPcjN3vZL9ImXaao658JOb3zJlX2zXjbOz8wz-LsltoevsnGlId7e3FF7mGjOvEAtONjdQGf6DRyvCqlsL7Q/s400/Melmelada+de+pinya+l%27Orangette.jpg)
Una melmelada que ens recorda que comença a fer bon temps. El seu gust ens evoca nits d'estiu de festa, amb els amics, a la platja, les vacances... sol, acompanyat amb els teus amics, en grup .. com vulguis!
Melmelada de Albergínia rostida amb Porto i Pebre Dolç
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmHLU07gws8qL_ajQFkR7t5z83Twxg4FFAIw_YQ35bF1VoBcysj7YnHKHsW1NrNAJ6uVSi_nR0HdxrwZlmlr5R1kaXP5oJzWDcchRmJwpvemwsVAn2vMHKcIBhokm40pI88-WmQZ_Pf9o/s400/Melmelada+de+pebrot+l%27Orangette.jpg)
Elaborada amb un 55% d'albergínies dels camps andalusos i amb un 8% de vi de Porto (Portugal). El Pebre Vermell Dolç li dóna un gust que ens recorda les planes del sud de Castella i als molins de vent.
És ideal per a un gelat de coco o de pinya, també per a les carns rostides i les amanides d'estiu.
Melmelada de Figues - Sense Sacarosa
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMwqq-Cs1mnxny7tHMt12igX-gvsisGMtCLh9eZUpsdkWs5tJTndQuyfRhzzDPAiI5cHkrwjAuyeVk5-vVS-bqdZT1PF5fFVukFSiKso69ySAnLZrFrI2AGmainYQ8-F7-KQXqEBuih58/s400/Melmelada+de+figues+l%27Orangette.jpg)
Elaborada amb figues "Coll de Dama" collides en el seu millor punt de maduració per convertir-los en melmelada.
Ideal per als esmorzars rics en vitamines i per acompanyar un foie mi-cuit.
LLÀGRIMES DE VI DOLÇ Pedro Ximénez
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxIXDm_4ncBG5-alxw8uPslWhYtJyIYiAxnyl8d3jaXTcVrd7K99uwG84Qrwywr0N8aalXYaBa_FiUlZgBLX_MLwr62wnrSvwLjUAr0oioJMimBNAJsAANndBD7OJsWAyn9HqJlSZIzgY/s400/ll%C3%A0grimes+de+vi+dol%C3%A7+PX+l%27Orangette.jpg)
LLÀGRIMES DE CERVESA NEGRA Les Clandestines
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZzhZ4-qLUCeoobyLKR_goA1K_wLQ7VYllVduLV8uh25NjeFFUsPW6ncsKOok4xEm8GT7QKQHEtQCjcnJDkwRCTORZaD1zIrsiLRuDznSY_FH4O0qObpH5QN_SkYzWX_5kZLQ98N1Ff5E/s400/Ll%C3%A0grimes+de+cervesa+negra.jpg)
Melmelada Albercoc amb Regalèssia
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8v-tR8qnsx7JbYCcfg07gSKgyRuzxY8UdCSmGLKZmGJZa2PQfmBr92d-Ug0rbssDwuHSObKIwS3YX47xTRPeX0h7YuxMqBRx698RBCuJO_pg20jlD48y-c5n1p2uERecVdytWrabPh7o/s400/melmelada+d%27albercoc+l%27Orangette.jpg)
Té un gran poder antioxidant, antiinflamatori i, també, tranquil•litzant, que el converteix en un aliment que podem menjar durant tot l'any. Tanmateix, no es recomana a dones embarassades o persones hipertenses.
Si a l'estiu ens refresca, a l'hivern és un ingredient fantàstic per alleujar els constipats i la tos, ja que té la propietats expectorants.
Aquesta melmelada s'elabora amb Sirope de Agave (mínim 40%).
Altres Clàssics
Llàgrimes de Mango
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_huBIAdUq8WvsW6X9e5JWzWVaoRPg74obcG7D-md2esM95mAhEIBYtW3NTPBpXZrZnsTqy8lC7brIXLRi_c_uUc022afTB-99Ch5rz2SNbYJVJigC91Bs7HcB35jxJKBVwgGom6P3Hz0/s400/ll%C3%A0grimes+de+mango+l%27Orangette.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMj1jtDjAeQ6F7a872UfOc2ncPIO0mgjY4Qd2KSt39L7r-mQhoYLYHN2LXjD5MNORmn_fLxIA3kPqjXs6v0DBwxsICHkYV1FkKW3IyPajEI4aflDSTFHqXVGiRe5JpSvvUgkAcOVmiU2U/s400/ll%C3%A0grimes+de+fum+l%27Orangette.jpg)
LLÀGRIMES de Violeta
Visiteu ... http://www.rebostempordanet.com/