18 de juny del 2008

Xocolata Amedei

Una recent incorporació a l’Orangette que ha tingut un èxit sorprenent. Es tracta d’uns artesans de la Toscana italiana que elaboren un xocolata d’altíssima qualitat.

Nosaltres, com molts dels nostres clients, pensàvem que el xocolata blanc i el xocolata amb llet, ametlla i avellanes no tenia públic, i que eren les especialitats amb un alt contingut de cacau les mes valorades pels amants del xocolata.

Però el tast inicial que vàrem fer de les especialitats amb llet i xocolata blanca d’Amedei ens va sorprendre molt positivament, i després hem vist que els clients han confirmat amb els seus comentaris i les seves adquisicions que no anàvem errats en les nostres apreciacions.

Però Amedei no només fa xocolata blanc o amb llet (el xocolata blanc amb trocets de festuc (pistatxo) es impressionant i el de llet amb avellanes no li va pas al darrera).

Amedei fa totes les gradacions de cacau. I a més, guanya medalles al concurs internacional de xocolaters més exigent: l’Academy of Chocolate Awards de Londres on al 2007 i al 2008 s’ha endut medalles de plata I d’or i la “fava de cacau d’or”

Però qui son aquesta gent que, sense ser francesos, suïssos o belgues poden donar lliçons de fer xocolata a la resta del mon?

Crec que donant un cop d’ull a la seva pàgina Web http://www.amedei.com/ trobareu la raó del seu èxit.

Només ens queda fer uns comentaris de les medalles que Amedei ha guanyat en les dues últimes edicions de l’Academy of Chocolate Awards, i recomanar-vos que si en teniu l’ocasió, tasteu una rajola del sabor que mes us agradi.Academy of Chocolate Awards 2007

Medalles d’or:
Amedei, Chuao - (top marks)
Amedei Porcelana
Amedei, Toscano Black 70% Medalles de plata:
Amedei ‘9’

Academy of Chocolate Awards 2008

Medalles d’or:
Amedei Toscano 63% ‘Golden Bean’ (fava d’or, menció honorífica especial)
Amedei Porcelana
Amedei Chuao
Amedei Avellana Medalles de plata:
Amedei Toscano 66%
Amedei Toscano 70%
Amedei 9
Amedei Toscano Brown Si voleu mës informació : http://www.academyofchocolate.org.uk/

Visita la pàgina principal del Blog