
Nosaltres, com molts dels nostres clients, pensàvem que el xocolata blanc i el xocolata amb llet, ametlla i avellanes no tenia públic, i que eren les especialitats amb un alt contingut de cacau les mes valorades pels amants del xocolata.

Però el tast inicial que vàrem fer de les especialitats amb llet i xocolata blanca d’Amedei ens va sorprendre molt positivament, i després hem vist que els clients han confirmat amb els seus comentaris i les seves adquisicions que no anàvem errats en les nostres apreciacions.
.jpg)
Però Amedei no només fa xocolata blanc o amb llet (el xocolata blanc amb trocets de festuc (pistatxo) es impressionant i el de llet amb avellanes no li va pas al darrera).

Amedei fa totes les gradacions de cacau. I a més, guanya medalles al concurs internacional de xocolaters més exigent: l’Academy of Chocolate Awards de Londres on al 2007 i al 2008 s’ha endut medalles de plata I d’or i la “fava de cacau d’or”

Però qui son aquesta gent que, sense ser francesos, suïssos o belgues poden donar lliçons de fer xocolata a la resta del mon?

Crec que donant un cop d’ull a la seva pàgina Web http://www.amedei.com/ trobareu la raó del seu èxit.
Només ens queda fer uns comentaris de les medalles que Amedei ha guanyat en les dues últimes edicions de l’Academy of Chocolate Awards, i recomanar-vos que si en teniu l’ocasió, tasteu una rajola del sabor que mes us agradi.
Academy of Chocolate Awards 2007
Medalles d’or:
Amedei, Chuao - (top marks)
Amedei Porcelana
Amedei, Toscano Black 70% Medalles de plata:
Amedei ‘9’
Academy of Chocolate Awards 2008
Medalles d’or:
Amedei Toscano 63% ‘Golden Bean’ (fava d’or, menció honorífica especial)
Amedei Porcelana
Amedei Chuao
Amedei Avellana Medalles de plata:
Amedei Toscano 66%
Amedei Toscano 70%
Amedei 9
Amedei Toscano Brown Si voleu mës informació : http://www.academyofchocolate.org.uk/
Visita la pàgina principal del Blog
