21 de novembre de 2008

Castell de Falset 2003 Criança – Un D.O. Montsant de primera ....

Des de fa alguns dies tenim fet un aparador dels productes de la Cooperativa de Falset-Marçà. Entre altres vins, destaquen els Ètim, l’Esparver i el Castell de Falset. També tenen un excel·lent dolç fet amb garnatxa sobremadurada i un vermut que en la nostra opinió és, avui per avui, el millor reserva del mercat.
La Cooperativa de Falset-Marçà es troba situada a la comarca del Priorat, zona que deu la seva fama internacional al raïm que s'hi cultiva i al vi que s'hi elabora. Si bé el cultiu de la vinya és més antic, al segle XII els monjos cartoixans varen introduir nous mètodes que encara avui es respecten. Més de 80 anys d'antiguitat i constants innovacions només han fet que consolidar i millorar els seus productes.
El celler d'estil modernista i declarat Monument Històric, destaca pel seu gran valor arquitectònic. És obra de l'arquitecte Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí, el qual es va inspirar en les formes medievals, com l'arc de mig punt de la porta i les torres amb silueta almenada.Tenim a la nostra botiga, com a figura destacada, el Castell de Falset 2003. Aprofitem per dir-vos que el venem a un preu molt bo. Molt bo !!.
Aquesta oferta serà vàlida fins esgotar l'anyada del 2003. Val la pena aprofitar-ho si us agraden els vins de la zona i així podreu comprovar per vosaltres mateixos perquè aquest vi ha tingut tants premis i mencions internacionals:

Wine & Spirits 07 / 08 (EEUU): 90 i 91 punts
Wine Ratings 08 (Canadà) : 91 punts
Guía Peñín 07 / 08 : 88 i 89 punts
Guía F. Chartier 06 / 07 : “Coup de Cœur »
Nota de tast del Castell de Falset 2003 CriançaAl nas destaquen els fruits vermells frescos, complexes notes balsàmiques, el cacau, la vainilla i lleugeres notes torrefactes. Sobretot transmet complexitat i elegància, amb la "vinositat" sempre ben vestida.

El seu pas per boca resulta ser equilibrat, ampli i llarg; destacant la seva estructura tànica ben integrada y prou polida, susceptible de millorar encara molt amb la seva evolució a l'ampolla. Alhora és d’agrair la seva frescor, que li dóna un caràcter jovial i potencia el seu equilibri. La seva temperatura de consum està entre 16 i 18 °C.

Elaboració:Cupatge de Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon, Carinyena seleccionada de vinyes velles, Ull de Llebre i Syrah.

Seleccionats a les millors finques, de diferents composicions de sòl, veremades a mà, tenint sempre present factors com ara la baixa producció i l’edat de la vinya.
Un cop finalitzada la vinificació, el vi fa la seva criança durant més de 12 mesos, en bótes de roure de diferents procedències; per després reposar un mínim d'un any a l'ampolla, dins de la sala climatitzada de les botes.
Aquest es un producte classificat AAA+ . Visiteu AAA+ per saber quins altres productes tenim amb aquestes característiques.
Visita la pàgina principal del Blog