31 de gener del 2009

Étim Vinyes Velles Garnatxa 2002 - baixa producció i molt alta qualitat

Tenim en promoció l’Étim Vinyes Velles Garnatxa 2002. Un vi que diuen que és el més representatiu i cuidat del Celler Cooperatiu Agricola Falset-Marçà.El vi en qüestió esta boníssim. El seu pas per boca ens mostra un taní molt arrodonit, madur i profund. És un vi concentrat, amb una lleugera acidesa molt ben integrada i equilibrada amb la vinositat i la seva gran estructura.Entre les aromes d’aquest vi, destaca la fruita vermella (magrana ), i les mores, a la vegada que notes balsàmiques, minerals i tinta; quan porta estona obert, apareixen aromes de vainilla dolça i fumades de la criança en fusta.

La temperatura de consum està entre 17 i 18 °C. Per a la collita del 2002 ja no cal decantació prèvia. Només deixant l’ampolla oberta una bona estona i airejant el vi dins de la copa n’hi ha prou. Un cop obert es curiós comprovar com evoluciona dins de l’ampolla, i es pot notar perfectament la diferencia entre la primera i l’última copa.

Aquest vi està elaborat amb Garnatxa negra seleccionada de les vinyes més velles i menys productives, contenint més d'un 85% de Garnatxa negra, essent la resta Cabernet Sauvignon.La Garnatxa es una varietat delicada de tractar i vinificar. Les vinyes amb les que s’elabora aquest vi son les millors garnatxes de la D.O. Montsant, tot i que ja son molt antigues i tenen una molt baixa productivitat.

Els raïms fermenten separadament en tines autobuidants a temperatura controlada. Acabada la fermentacíó, el vi fa criança de 10 mesos en roure Allier. Finalment el vi és envasat per decantació sense filtrar. Aprofitem per dir-vos que el venem a un preu molt bo.
Aquesta oferta serà vàlida fins esgotar l'anyada del 2002. Val la pena aprofitar-ho i podreu comprovar perquè aquest vi ha tingut tants premis i mencions internacionals.Aquest es un producte classificat AAA+ . Visiteu AAA+ per saber quins altres productes tenim amb aquestes característiques.

Visita la pàgina principal del Blog