Tenim en promoció l’Étim Vinyes Velles Garnatxa 2002. Un vi que diuen que és el més representatiu i cuidat del Celler Cooperatiu Agricola Falset-Marçà.
El vi en qüestió esta boníssim. El seu pas per boca ens mostra un taní molt arrodonit, madur i profund. És un vi concentrat, amb una lleugera acidesa molt ben integrada i equilibrada amb la vinositat i la seva gran estructura.
Entre les aromes d’aquest vi, destaca la fruita vermella (magrana ), i les mores, a la vegada que notes balsàmiques, minerals i tinta; quan porta estona obert, apareixen aromes de vainilla dolça i fumades de la criança en fusta.
La temperatura de consum està entre 17 i 18 °C. Per a la collita del 2002 ja no cal decantació prèvia. Només deixant l’ampolla oberta una bona estona i airejant el vi dins de la copa n’hi ha prou. Un cop obert es curiós comprovar com evoluciona dins de l’ampolla, i es pot notar perfectament la diferencia entre la primera i l’última copa.
Aquest vi està elaborat amb Garnatxa negra seleccionada de les vinyes més velles i menys productives, contenint més d'un 85% de Garnatxa negra, essent la resta Cabernet Sauvignon.
La Garnatxa es una varietat delicada de tractar i vinificar. Les vinyes amb les que s’elabora aquest vi son les millors garnatxes de la D.O. Montsant, tot i que ja son molt antigues i tenen una molt baixa productivitat.
Els raïms fermenten separadament en tines autobuidants a temperatura controlada. Acabada la fermentacíó, el vi fa criança de 10 mesos en roure Allier. Finalment el vi és envasat per decantació sense filtrar.
Aprofitem per dir-vos que el venem a un preu molt bo.


La temperatura de consum està entre 17 i 18 °C. Per a la collita del 2002 ja no cal decantació prèvia. Només deixant l’ampolla oberta una bona estona i airejant el vi dins de la copa n’hi ha prou. Un cop obert es curiós comprovar com evoluciona dins de l’ampolla, i es pot notar perfectament la diferencia entre la primera i l’última copa.
Aquest vi està elaborat amb Garnatxa negra seleccionada de les vinyes més velles i menys productives, contenint més d'un 85% de Garnatxa negra, essent la resta Cabernet Sauvignon.

Els raïms fermenten separadament en tines autobuidants a temperatura controlada. Acabada la fermentacíó, el vi fa criança de 10 mesos en roure Allier. Finalment el vi és envasat per decantació sense filtrar.

Aquesta oferta serà vàlida fins esgotar l'anyada del 2002. Val la pena aprofitar-ho i podreu comprovar perquè aquest vi ha tingut tants premis i mencions internacionals.
Aquest es un producte classificat AAA+ . Visiteu AAA+ per saber quins altres productes tenim amb aquestes característiques.


Visita la pàgina principal del Blog