4 de juliol del 2009

Glaçons Inoxfrost - per millorar els Gin-Tònic i altres begudes

Últimament hem estat buscant diverses maneres de poder beure els refrescos, els Gin-Tònic i els Whisky sense que quedin aigualits al desfer-se els glaçons. Algú ens va parlar d’una mena de boles metàl·liques per substituir als glaçons. Les hem provat i funciona…!!!! I a més, les aplicacions d’aquestes boles són tan diverses que pràcticament no tenen límit.Poden ser els millors companys dels amants del Gin-tònic perfecte, o del Whisky on The Rocks (que no on The Water), poden ser els perfectes glaçons per mantenir el cava, el vi o la Cervesa ben frescos dins la seva glassonera, sense por a que l’aigua desfaci el glaçons abans d’hora.… en definitiva el límit de les aplicacions dels glaçons Inoxfrost és la vostra imaginació.Però que son els glaçons Inosxfrost..? Tècnicament, els podríem definir com unes boles d’acer inoxidable estanques, resistents, netes e higiènicament impecables, que estan plenes d’un líquid termoconductor que supera en un 15% la capacitat de refredar begudes dels glaçons de gel tradicionals.Algunes característiques dels glaçons Inoxfrost :
* No aigualeixen les begudes, i per tant no n’alteren el sabor ni l’aroma.
* Tampoc no suren, així doncs, no molesten a l’hora de beure el cafè amb gel, per exemple ....
* Garanteixen la màxima higiene, ja que estan fets amb acer inoxidable.
* Tenen la capacitat de perllongar la temperatura màxima de refredament durant un llarg període de temps.
* No son cars i duren tota l’eternitat.
* Són ideals per a refredar directament en un got o copa qualsevol tipus de beguda, ja sigui Whisky, vi blanc, cava, Cervesa, Cafè, licors, còctels o refrescos.* La seva utilització és molt senzilla. Només cal posar-los al congelador. Un cop congelats ja es poden utilitzar. Un cop utilitzats, es renten a ma o al rentavaixelles i es tornen a posar al congelador.
* També tenen la propietat d’escalfar un cop bullits. Són tan bons acumuladors de calor com de fred.
* Són personalitzables per a promocions o regals d’empresa.Tot i que el desenvolupament d’aquest glaçons ha estat pensat per a refredar begudes, reconeguts restauradors com Ferràn Adrià, Martín Berasategui, Juan Mari Arzak o el Restaurant Arola de l’Hotel Arts estan utilitzant a les seves cuines els glaçons Inoxfrost, ja que no aporten excessos d’aigua als aliments que refreden, es poden introduir en olis calents, i permeten jugar amb contrastos de temperatura.Els glaçons Inoxfrost venen presentats en format de 4 unitats, de 6 unitats o de 12 unitats. Hem calculat que per refredar un Whisky, amb 2 glaçons n’hi ha prou. Per un combinat tipus Gin-Tònic 3 glaçons son suficients.Visita la pàgina principal del Blog