6 de juliol del 2009

Tast de Xocolata NewTree amb els Étim dolços

El proper dissabte 11 de Juliol tenim un maridatge "de llibre".Per una banda la casa NewTree, un dels més reconeguts productors de xocolata Belga, ens portarà la seva colecció de xocolates per degustar. Destacar que nosaltres treballem amb NewTree des que vam obrir la botiga i que els seus xocolates ja son tot un referent per molts dels nostres clients.Per la seva part, el celler de la Cooperativa Falset-Marçà aportarà la sempre valuosa presència del seu enòleg, en Jordi Alonso. Ell serà l’encarregat de presentar la gamma de vins dolços sobremadurats i de verema tardana. En definitiva, tot un luxe de tast-maridatge.

Dia i hora: Dissabte 11 de Juliol de 12:00’ a 14:00’ i de 18:00’ a 21:00’
Amfitrió: Cellers Coop Falset Marçà - Jordi Alonso - NewTree - Anna Ma. Miquel
Tastarem: Gamma Étim Sobremadurats i Verema Tardana - Gamma Xocolata NewTree
Visiteu: http://www.newtree.es/

Ètim Verema Sobremadurada

Provenint d'una selecció de raïms de Garnatxa i Samsó sobremadurats al cep de les vinyes més velles de la comarca, els seu especial i tradicional procés d'elaboració fan que aquest vi dolç tingui una impressionant riquesa d'aromes i sensacions.

Dotze mesos en bóta nova de roure francès “allier”. Producció limitada 4.000 lts.Tipus de vi: Vi dolç D. O. Montsant - Grau alcohòlic: 16% - Capacitat ampolla: 37,5 cl. -

Varietats: 100% Garnatxa de vinyes velles - Es recomana servir a temperatura ambient o lleugerament fresc.

Maridatge: Foie amb reducció de vi dolç o formatges com entrants, i en general amb qualsevol tipus de postres, en especial si porta xocolata.

Premis i mencions: Guia Peñin 2009: 91 Punts. - Guia Peñin 2008: 91 Punts.

Ètim Verema Tardana Blanca


L'originalitat de la Garnatxa Blanca es reflexa en aquest vi dolç únic, d'aromes extraordinàriament afruitats i florals. Elegant, amb bona acidesa i molt persistent. Elaborat a partir de vinyes de baix rendiment veremades molt madures. Tres mesos en barrica. Ideal per postres i com aperitiu acompanyant foie.

Vi Dolç D. O. Montsant - Grau alcohòlic: 14% - Capacitat ampolla: 50 cl. - Varietats: 100% Garnatxa Blanca de vinyes velles. Es recomana servir fresc, entre 8 i 10ºC.Maridatge: D'entrant amb foie o patés, acompanyant formatge Roquefort. Es ideal amb postres de xocolata blanc, mousses i tiramisú.

Premis i mencions: Guia Peñin 2009: 93 Punts - Guia Peñin 2008: 93 Punts.


Ètim Verema Tardana Negre

Aromes de confitura de fruites, figues seques i panses en un deliciós vi dolç obtingut de Garnatxa de baixa producció veremada molt madura. Net, brillant i equilibrat, la criança de deu mesos en barrica l'hi aporten complexitat, amb records a cacau i xocolata amarg.

Vi de postres ideal per acompanyar xocolata.Fitxa tècnica: Vi dolç D. O. Montsant - Grau alcohòlic: 15% - Capacitat ampolla: 50 cl. – Es recomana consumir entre 10 i 14 ºC

Maridatge: Tot tipus de postres, en especial els que porten xocolata. Per la cuina més atrevida es recomana com a entrant acompanyant formatges forts.

Premis i mencions: Guia Peñin 2009: 92 Punts - Guia Peñin 2008: 93 Punts.Visiteu: http://www.etim.es/
l’Orangette recolza el consum responsable i moderat de les begudes alcohòliques. Per aquest motiu, recomanem la següent lectura : http://www.efrd.org/