26 de febrer del 2016

TAST DE VINS DEL CELLER MAS DE LES VINYES, CABACÉS, (D.O.MONTSANT)

    Aquest ha estat un dels tastos que hem fet a l'Orangette que ha aconseguit despertar mes interés per part de la concurrència. Conduit amb gran menestralía per part d'en Josep Borràs, hem tingut el plaer de tastar 4 vins d'aquest celler


                                       

En primer lloc hem tastat el Mas de les Vinyes , un blanc jove 100% Macabeu, un vi plé que recorda els caves, untuós i polivalent.
 Despres hem passat al Mas de les Vinyes negre jove, de Samsó, Cabernet S, Merlot i Syrah, un vi que ga pesar de ser jove i gracies a la contundència del Cabernet Sauvignon que produeixen aquestes vinyes, es de un cos envejable.
 El Racó d'Atans, Criança, es un altre exemple del Cabernet d'aquest Celler, recolçat per les varietats Garnatxa, Merlot i Syrah, es un vi de gran amplitud, amb notes especiades i balsàmiques.
 Per acabar, el vi Traca i Mocador, amb una imatge molt original on apareix el model de passarel.la Oriol Elcacho, ha donat el toc d'elegància. Amb un 60% de garnatxa i un 10% de cadascuna de les varietats Samsó, Cabernet, Syrah i Merlot, va sorpendre per el seu gran equiliibri i arrodoniment. Un vi perfecte per finalitzar una gran vetllada amena, desenfadada i on els responsables de l'Orangette estem segurs que tothom ha estat molt a gust.