4 de març del 2016

TAST DE VINS DEL CELLER DE MULLER


 En aquest nou Tast de "Dijous a l'Orangette", hem tingut de convidats a presentar els seus productes al Celler de Muller,. De tradició centenària a Reus i amb dues bodegues, elaboren vins sota la D.O. Tarragona i la D.O.Q. Priorat.

 En el Tast ens han mostrat els vins varietals Muscat blanc, de caràcter sec i aromàtic, l'elegant i complexe Chardonnay blanc, madurat en barriques de diferents orígens europeus i americà, que li donen caràcterístiques aromàtiques i gustatives molt personals.

                             


Continuant amb els vins varietals, va passar a ser el torn dels negres Syrah i Cabernet Sauvignon, el primer caracteritzat pel toc aportat per les barriques d'orígen navarrés i eslovac, que li donen matisos de café i fins i tot de xocolata, després es clar de tota la fruita madura que aporta la varietat.
 El Cabernet del segon varietal negre es estructurat i seriós, i aporta en nas subtils aromes de pebrot verd, essent avellutat, rodó i amb cos.








 Al final va ser el torn del partícular vi "Les Pusses"procedent de les vinyes del Mas de les Pusses, al Molar, deu la seva singularitat al seu coupage únic al Priorat, ja que no hoi ha mes vins dintre d'aquesta D.O.Q. fets amb Merlot i Syrah. Un vi intens i plé, amb aromes de fruita vermella, estructurat i golós.



 Va per tú, Marina!!